Counseling en Coaching Joyousness  ofwel CoCoJoyousness en de bescherming van uw persoonsgegevens

Inleiding

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).General Data Protection Regulation (GDPR) Deze wet vraagt organisaties en dienstverleners op correcte wijze om te gaan met persoonsgegevens van cliënten. Ook wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Bedrijfsgegevens:

Contactgegevens

CoCoJoyousness

Grunewaldstraat 35

1328 VB Almere

KVK 50744525

BTW nummer NL822904196B01

 info@cocojoyousness.nl

+31 (0)612609041

Welke persoonsgegevens vraagt Counseling en Coaching Joyousness van u:

  • Naam
  • Bedrijfsgegevens (alleen bij team- leiderschap pakket
  • NAW-gegevens
  • (Mobiel) telefoonnummer 
  • Email adres
  • Geslacht
  • Medische informatie (alleen bij counseling) 

Met welk doel vraagt Counseling en Coaching Joyousness deze gegevens:

  • Voor het onderhouden van contact 
  • Voor het uitvoeren van de opdracht  
  • Voor het geven van  coachen en begeleiden op maat
  • Voor het sturen van facturen
  • Voor het sturen van (vak)inhoudelijk informatie en/of wetenswaardigheden
  • Voor het toesturen van een (digitale) nieuwbrief 

Hoelang we persoonsgegevens bewaren

Counseling en Coaching Joyousness bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Dan wel die termijn die de wet van ons vraagt. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen:

Standaard Persoonsgegevens :  fiscale bewaartermijn 7 jaar 

Counseling persoonsgegevens : 15 jaar 

 

Verstrekken aan derden

Counseling en Coaching Joyousness verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken, indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met onze bedrijven waarmee we samenwerken (voorbeeld onze accountant),  Strengthscope rapport, die uw  gegevens verwerkt in onze opdracht, sluiten wij een verwerkingsovereenkomst, zodat deze gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Voor het verzenden van mijn nieuwsbrief maak ik gebruik van MailChimp. Hiertoe deel ik u voor- en achternaam en mailadres met MailChimp. MailChimp heeft haar systemen goed beveiligd en gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. CoCoJoyousness heeft met MailChimp een verwerkingsovereenkomst afgesloten. 

 

Cookies

De website van Counseling en Coaching Joyousness maakt geen gebruik van cookies of vergelijkbare technieken.

 

Social media 

Op de website CoCoJoyousness staat een social media knop Twitter. Door gebruik te maken van deze social media deelt u mogelijk uw gegevens met het betreffende social medium en worden er mogelijk cookies door deze partij geplaatst in uw browser. Als u wilt weten wat deze derde partijen met uw gegevens doen, dan is het raadzaam hun privacy beleid door te nemen. Dat is te vinden op de Twitter website.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw  persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Counseling en Coaching Joyousness . U kunt een verzoek indienen tot inzage, correctie, verwijdering of een verzoek sturen tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens naar info@cocojoyousness.nl. Wij zullen uw aanvraag binnen 1 maand behandelen.

Ook kunt u een melding indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens mocht u bemerken dat er iets niet goed gaat met de verwerking van uw gegevens 

( via website https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl )

 

Wijzigingen beleid

Counseling en Coaching Joyousness behoud zich het recht om het privacybeleid aan te passen, zeker wanneer de wetgeving hierom vraagt. Het is dan raadzaam om nog eens dit beleid te raadplegen. 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018