Reacties van klanten


Volunteer coaching Empower Amsterdam  2018

I had been out of the traditional workforce for a few years and planted in Amsterdam to be with my partner. I was applying for jobs, going for interviews, and networking like crazy but with each rejection my confidence plummeted. I found Empower, applied, and connected with a coach within a week’s time. It was so easy and seamless, plus it was free! I was in shock. I started out my first session barely making eye contact with my coach and unable to tell my story effectively. She immediately acknowledged my lack of confidence and together we decided that would be the focus of my sessions. We built up my profile, I told her my stories, and she taught me ways to truly express and be myself. Our last session was last night and I was excited to tell her that I had a few part-time clients and was working towards my own business all while looking her right in the eye. I deeply appreciate my coach, Empower and their role in my new journey here in the Netherlands. I fully recommend them!


Volunteer coaching Empower Amsterdam  2018

Verginia Spier was an amazing coach. She was a great listener and believed in me. She made me believe in myself. She inspired me to dream big and to stay calm when I felt anxious. She gave great tips, that really helped to get more interviews with employers. Thank you, V!!!!


Volunteer coaching Empower Amsterdam  2018

My coach was Verginia Spier / Coach Joyousness. I was finding it hard to get a job and didn’t have many expectations at first because I was blaming myself a lot and didn’t think I needed help. From the first time we met I had complete faith that she would help me to adapt and understand more about myself. What I learnt from Verginia wasn’t just job related. Her positivity, empathy and sensitivity made me feel comfortable and helped me evaluate the whole situation from an outsider point of view. We looked at my strengths as a person, also my weaknesses, but in a way that made me see that was what made me who I am. We edited my CV and my LinkedIn together and I had so many more interviews after that. Honestly, every time I have doubts about myself, I think of Verginia and how positive she has made me feel. I wouldn’t be where I am today without her help. AU


Coaching Strengthscope: Ik vond het een goede sessie. Coach heeft kennis van zaken, goede uitleg. Luchtig gesprek met veel inhoud.

Coaching reactie van client
Ik geef de coaching cijfer 7,6Coaching Strengthscope: Hallo Verginia,

Vandaag heb jij mij een consult gegeven over mijn 7 talenten en het rapport met mij doorgenomen.
Je hebt het goed uitgelegd. Mijn 7 talenten en het interpreteren hiervan is helder. Je bent goed voorbereid daar je het rapport voor mij hebt geprint. En heel professioneel dat ik een notitieboek bij heb gekregen.
Wat ik goed vond is dat je mij direct advies gaf om mijn 7 sterke punten in mijn samenvatting van mijn LinkedIn profiel te plaatsen. Voor mij is ook helder wat het verschil is tussen Sterke punten en kwaliteiten.

Coaching reactie van client
Ik geef de coaching cijfer 8Coaching Strengthscope: Positief en praktisch. Concrete (herkenbare) tools waar ik wat mee kan bereiken.

Coaching reactie van client
Ik geef de coaching cijfer 7,1Coaching Strengthscope: herkenbaar resultaat. Goed bruikbaar om verwachtingen gelijk te stellen.

Coaching reactie van client
Ik geef de coaching cijfer 8,5


Verginia is een van de vrouwen die me een duwtje in mijn rug heeft gegeven om voor mezelf te starten. Door haar coach achtergrond heeft ze me geholpen om ” alles op een rijtje” te zetten, zodat ik een vliegende start kon maken als ondernemer. Bedankt hiervoor Verginia

Mahu Mathoera


Workshop Enneagram:Ik heb een heel duidelijke beeld gekregen wat Enneagram inhoudt. Het helpt mij mijn ware zelfbeeld te verduidelijken en te accepteren wie ik ben.

Workshop reactie van client
Ik geef de workshop cijfer 8


Workshop Enneagram: Zeer leerzaam en erg herkenbaar! Fijn dat ik mijn typetje kon identificeren bij mezelf en daardoor bepaalde karaktertrekken ook kan aanvaarden.

Workshop reactie van client
Ik geef de workshop cijfer 8


Beste Cocojoyousness/ Verginia Dankzij jouw coaching, de gesprekken en oefeningen heb ik veel geleerd en kan nu het leven met meer zekerheid aan. Ook de tijdlijn heeft veel met me gedaan. Ga zo door en ik raad iedereen aan om de stap aan te gaan met Cocojoyousness.

Een (on)zekere Boogschutter


Verginia heeft mij begeleid bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Door de reorganisatie had ik mijn baan verloren. Op dat moment was ik boos en teleurgesteld! In mijn beleving gebeurde teveel om mij heen en ik wist niet hoe ik daarmee moest omgaan. Verginia heeft mij scherp gehouden en de weg laten zien naar de realiteit. Zij heeft mij laten zien wat ik waard ben en dat ik op mijn eigen kracht een baan kan vinden. En ik zal het jullie vertellen: het is mij gelukt! Gelukt om een leuke & uitdagende baan te vinden.En dat kwam alleen door de begeleiding van Verginia. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen, want zij is: Scherp, Persoonlijk, Eerlijk, Energiek en vol passie voor haar werk.

Mona Khan


Afgelopen najaar heb ik de kans gekregen om via Verginia te gaan werken aan mijzelf. Ik kwam er achter dat ik steeds vaker vast liep en tegen dezelfde dingen aanliep waar ik geen oplossing voor wist te vinden. Op verschillende manieren heb ik getracht om er zelf uit te komen en dat lukte niet. Door met Verginia te gaan praten is de emotionele barrière bij mij opengebroken waardoor ik weer naar mijn gevoel durf en kan luisteren. Ik die al jaren was gewend op een bepaalde manier te leven en te handelen moest nu het roer omgooien en beslissingen op gevoel gaan nemen. Voor iemand die zelfverzekerd en sterk is was het eng om gevoelens te uiten, te luisteren naar een ander in plaats van zelf het antwoord te geven. Dit is niet allemaal in 1 keer gegaan en zeker niet zonder de nodige tranen. Door de gesprekken en de handvaten die ik aangereikt heb gekregen heb ik geleerd om rustig te luisteren, dingen herhalen, niet veroordelen en of oordelen. Er is mij een spiegel voorgehouden en doordat ik er open voor stond heb ik kunnen leren en veranderen. Dat ik niet na een aantal sessies een andere persoon ben geworden mogen duidelijk zijn. Maar door pas op de plaats te maken wordt ik langzamerhand de persoon die ik wil zijn. Ik neem de rustmomenten en koester die inmiddels enorm. Ik ben dan ook dankbaar voor deze sessies en kan het een ieder aanraden om eens stil te staan bij het wie en wat ben ik.

Danissa


Verginia heeft mij begeleid bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Verginia’s grootste kracht is haar positieve houding. Daarmee weet ze je te raken en problemen te relativeren waardoor je weer zin krijgt door te gaan. Ook kan ze je fantastisch helpen bij de praktische kant van het solliciteren. Ze heeft daar een scherpe blik voor. Ik kan Verginia van harte aanbevelen!

Lotte S, HR adviseur


Door het behandelen van mijn hulpvragen, heeft Cocojoyousness mij geholpen een beter zicht op de situatie te creëren. Dit leidt voor mij tot meer begrip naar anderen en wat heel belangrijk is: mijzelf weer op een andere manier leer kennen.

Bankmedewerker


Verginia heeft mij begeleid in het vinden van een oplossing van een probleem toen ik daar zelf niet uitkwam. Ik draaide in een cirkel. Door haar professionele begeleiding kon ik zelf bij mijn eigen kern komen en werd het helder wat ik wilde doen! Sleutelwoorden: rust- professionaliteit –warmte -veiligheid. Ik zou zeker weer naar haar toegaan en kan iedereen aanraden het zelfde te doen!

Cliënt


Na een periode van meerdere tegenslagen herkende ik mijzelf niet meer, ik was boos, agressief en had er geen vertrouwen meer in. Het werd tijd om eens aan mijzelf te gaan denken. Om weer positief tegen dagelijkse dingen en het leven aan te gaan kijken. Om te leren los te laten. Met de begeleiding van Cocojoyousness heb ik, in korte tijd, meer inzicht in mijzelf gekregen en sta ik weer positief in het leven, ik kan nu loslaten. Dankje Cocojoyousness!!

Cliënt


Mijn beschrijving van de service van Cocoyousness: Persoonlijke, Bijzondere en Snelle aanpak.

Projectmanager