Wat is Strengthscope®?


Start in 2020 met een sterke knaller!

De sterke punten van Strengthscope®

Strengthscope® is in 2006 geïntroduceerd en wordt door toonaangevende bedrijven wereldwijd gebruikt om personeelsselectie, prestatie, motivatie, werken in teamverband en leiderschap te verbeteren. Strengthscope® helpt je om een duidelijker beeld te krijgen van je sterke punten, zodat je makkelijker taken en kansen vindt die goed bij je passen. Met Strengthscope® kun je je prestaties optimaliseren en meer energie uit je werk halen!

Bij Strengthscope® ben je geen type kleur of persoon

Strengthscope® respecteert de complexiteit van de mens

Je krijgt de totaliteit van je sterke en zwakke punten te zien. Je krijgt ook de combinatie van je sterke punten te zien. Het geeft je inzicht in waarom jij weleens anders kunt gedragen in verschillende situaties. Het geeft je ook inzicht in hoe je sterke punten elkaar kunnen versterken of juist verzwakken en welke impact dat kan hebben op je prestatie op het werk, de kwaliteit van je relaties en je gevoel van welzijn.

Het meest complete assessment systeem!

Strengthscope 2018

Met Strengthscope® kun je de sterke punten van je medewerkers, teams en leidinggevende in kaart brengen met een methode!

Je hoeft dus niet telkens andere instrumenten in te zetten voor de verschillende doelgroepen binnen jouw organisatie. Er is ook een ROI-instrument om het betrokkenheidsniveau van je medewerkers te meten alsmede hoe effectief zij op dit moment hun sterke punten inzetten op het werk.

Het kijkt naar wat mensen al in huis hebben om hun doelstellingen te halen

Strengthscope 2018

Strengthscope is gebaseerd op de positieve psychologie

Het centrale idee is dat een aanpak dat gericht is op sterke punten veel effectiever is om in organisaties het leerproces te versnellen en sneller tot prestatieverbeteringen te komen. Dit komt doordat het de passie en energie van mensen ontsluit. Het helpt hen om hun topniveau te bereiken op gebieden die beter aansluiten bij hun natuurlijke sterke punten en hun persoonlijkheid. Onderzoek van de laatste twee decennia toont aan dat onze sterke punten ons de grootste mogelijkheden bieden voor ontwikkeling en groei.

De enige wetenschappelijk onderbouwde test!

Ben je op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en valide instrument?

Strengthscope® is momenteel de enige sterke punten assessment ter wereld die goedgekeurd is door de British Psychology Society als een valide en betrouwbaar psychometrisch instrument. Dus ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar instrument om de kracht van je organisatie in kaart te brengen en de sterke punten van je medewerkers te optimaliseren? Dan is Strengthscope® jouw instrument!

pastedGraphic.png pastedGraphic_1.png

Wil je meer inzicht in je sterke punten en leren hoe je ze effectiever in kan zetten om je carrière een boost te geven?

Heb je altijd afgevraagd waar je van nature goed in bent en welke activiteiten op het werk het beste bij je natuurlijke kwaliteiten aansluiten? Meld je vandaag aan via info@cocojoyousness.nl om de test te doen en persoonlijk feedback te ontvangen over je sterke punten.

Strengthscope 2018

Wat houdt de assessment tool in?
Het is een assessment tool online, met een persoonlijke inlogcode, waar de vragenlijst ingevuld dient te worden, dit duurt slechts 30 minuten. Voor de 360 graden feedback dien je een uitnodiging te sturen naar 8 personen (Tijd 15 minuten) Deze geven later inzicht in het rapport, hoe vaak de feedback-gevers je sterke kwaliteiten zien en waarderen.

Voor wie is het?
Strengthscope is een prachtige instrument om teams samen te stellen of rollen te verdelen op basis van de natuurlijk aanwezige sterke punten van de teamleden. Dit heeft een positieve effect op de kwaliteit van de onderlinge communicatie en de persoonlijke effectiviteit van de teamleden

Strengthscope® assessments zijn geschikt voor leidinggevenden, individuele medewerkers , teams en organisaties. Strengthscope® is een strengths-assessment-tools die mensen, teams en organisaties helpt bij het vergroten van de bewustwording van de aanwezige sterke punten (talenten) en hoe deze gebruikt kunnen worden bij het optimaliseren van de prestaties en de betrokkenheid van medewerkers op het werk.

Volgens het onderzoekbureau Gallup nemen de beste managers de volgende twee veronderstellingen tot hun leidraad:

  • De talenten van iedere werknemer zijn uniek en duurzaam.
  • De sterke kanten van iedere medewerker bieden de meeste ruimte voor groei.

Medewerkers zijn effectiever en hebben meer plezier in het werk wanneer hun sterke kanten benut en gewaardeerd worden.

Wil je een afspraak maken?
Mobiel 0612609041

Coach Joyousness
Verginia Spier
Mail info@cocojoyousness.nl

Augustus 2020 starten we!