CoCoJoyousness

 

Particulieren


Voor counseling en coaching Joyousness is ons kennismaking gesprek een half uur en gratis.

In ons kennismaking gesprek bespreken we welk pakket de beste keuze voor jou is?

Pakket aanbieding

5 counseling of coaching sessies slechts € 875 inclusief. btw.

De sessies worden gescheiden van 2 tot 3 weken waarvoor je de tijd kunt nemen het te integreren in je dagelijkse denk en gedrag routine.

_______________________________________________________________________

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Pakket aanbiedingen worden vooraf betaald en zijn 6 maanden geldig per thema! 

Beroepsvereniging


Ik ben als coach NLP aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Neurolinguïstische Programmeren. NVNLP

De Nederlandse Vereniging voor NLP heeft als doel de kennis over en kwaliteit van NLP te bevorderen. Zij vormt een platform waar beoefenaars en geïnteresseerden van NLP in Nederland en België elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen kunnen uitwisselen. De NVNLP bevordert de professionele toepassing van NLP in een groeiend scala aan toepassingsgebieden en is het aanspreekpunt voor een brede markt op gebied van NLP.

LVSC lid

LVSC is de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching, dé beroepsvereniging voor coaches, supervisoren en andere professionals in de begeleidingskunde. De aangesloten leden zijn deskundige begeleiders van mens en werk en vindt u terug in de LVSC database. LVSC is een pro-actieve beroepsvereniging die inzet op (wetenschappelijke) kennis en de ontwikkeling van het vakgebied Professioneel begeleiden stimuleert.

 

Strengthscope.com  Community voor geaccrediteerde Strengthscope partners.

Bedrijfsgegevens


KVK 50744542
BTW NL822904196B01