CoCoJoyousness

CoCoJoyousness kennismakingsgesprek

De begeleiding

 Wat je kunt verwachten van ons 1-op-1 coachingstraject

Het nemen van de stap naar persoonlijke ontwikkeling is een moedig en lonend besluit. Ons 1-op-1 coachingstraject is ontworpen om je te begeleiden op deze reis, waarbij we een aanpak op maat bieden die precies aansluit bij jouw behoeften en doelen. Hier is wat je kunt verwachten als je ervoor kiest om met ons samen te werken.

Het Intakegesprek: De eerste stap naar verandering

Voor we beginnen met de coaching sessies, starten we altijd met een intakegesprek. Dit gesprek is essentieel om een goed beeld te krijgen van jouw situatie, uitdagingen en doelen. We luisteren aandachtig naar jouw verhaal en stellen vragen om je beter te leren kennen. Dit is niet alleen een kans voor jou om te delen wat je wilt bereiken, maar ook om een gevoel te krijgen voor onze werkwijze en of die bij jou past.

Het coachingstraject: jouw reis naar zelfontdekking

Ons coachingstraject bestaat uit vijf individuele coachingsgesprekken, zorgvuldig gepland over een periode van twee tot drie weken tussen elke sessie. Dit geeft je de tijd en ruimte om de inzichten en technieken die je tijdens de sessies opdoet, te integreren in je dagelijkse routines. Hier is hoe het traject eruitziet:

 1. Sessie 1: Het fundament leggen
  • In onze eerste sessie bouwen we verder op het intakegesprek. We gaan dieper in op jouw doelen en beginnen met het opstellen van een actieplan. We bespreken de belangrijkste uitdagingen die je tegenkomt en stellen concrete stappen op om deze aan te pakken.
 2. Sessie 2: Zelfbewustzijn ontwikkelen
  • Zelfbewustzijn is de sleutel tot persoonlijke groei. In deze sessie richten we ons op het begrijpen van jouw denkpatronen en gedrag. We identificeren wat je tegenhoudt en werken aan het versterken van je zelfbewustzijn.
 3. Sessie 3: Vaardigheden en tools
  • Hier introduceren we praktische vaardigheden en tools die je kunt gebruiken om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om time management, stressbeheer of communicatievaardigheden, we zorgen ervoor dat je uitgerust bent met de juiste middelen.
 4. Sessie 4: Overwinnen van obstakels
  • Iedereen komt obstakels tegen op hun pad naar succes. In deze sessie bespreken we de hindernissen die je bent tegengekomen sinds de start van het traject en zoeken we naar effectieve manieren om deze te overwinnen.
 5. Sessie 5: Reflectie en toekomst
  • Onze laatste sessie draait om reflectie en planning. We kijken terug op je vooruitgang, vieren je successen en bespreken hoe je de geleerde lessen kunt blijven toepassen in de toekomst. Dit helpt je om een duurzame verandering te creëren die verder gaat dan ons traject.
  •  

De voordelen van 1-op-1 coaching

Persoonlijke coaching biedt een scala aan voordelen. Het stelt je in staat om:

 • Op maat gemaakte begeleiding te krijgen die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.
 • Diepgaand inzicht te verkrijgen in je persoonlijke uitdagingen en doelen.
 • Praktische tools en technieken te leren die je meteen kunt toepassen.
 • Persoonlijke ondersteuning te ontvangen bij elke stap van je reis.

Klaar om de eerste stap te zetten?

Ben je klaar om je persoonlijke en professionele leven naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek. 

Samen werken we aan jouw doelen en zorgen we ervoor dat je de vaardigheden en het vertrouwen ontwikkelt om succesvol te zijn.

Bij ons draait alles om jouw groei en welzijn. We kijken ernaar uit om je te begeleiden op deze bijzondere reis.