CoCoJoyousness

Strengthscope

You are enough just as you are.

Strengthscope360™ is ’s werelds eerste 360-graden strengths profiler.

Deze krachtige tool geeft waardevol inzicht in hoe anderen je zien, hoe effectief je  sterke punten op de werkplek gebruikt, hoe je prestatierisico’s beheert en hoe je jouw prestaties kunt versterken.

Met onze 360-sterktetest kun je je ware potentieel opgraven. Onze uitgebreide en diepgaande feedbacktool laat je je toptalenten zien, evenals de niet-gerealiseerde sterke punten die je nog moet ontgrendelen.

Deze assessment laat je ook zien hoe anderen je zien, zodat je de feedback van je mensen kunt gebruiken om de prestaties te verbeteren en een meer betrokken onderdeel van je organisatie te worden.

Een reis van zelfontdekking

Zien anderen je sterke punten? Pikken ze je energie op? Ontwaak je waardering voor jezelf door toegang te krijgen tot feedback van de mensen met wie je werkt, op basis van je top sterke punten.

Een eenvoudige manier om feedback te verzamelen van maximaal 15 personen. Het meten van het effectieve gebruik van de significante 7 sterke punten van een individu door middel van feedback met rijke kwalitatieve en kwantitatieve gegevens.

Strengthscope is de enige sterke punten test ter wereld die goedgekeurd is door de Britisch Psychology Society als een valide en betrouwbaar Psychometrisch instrument. (= een verzameling vragen die erop gericht zijn een of meer specifieke psychologische eigenschappen van personen in kaart te brengen. Bron Wikipedia) 

Wil je een voorbeeld rapport ontvangen?